Nyheter

Året närmar sig sitt slut
Året närmar sig sitt slut
2022-12-21 07:46

Vi närmar oss tiden på året då man summerar allt som har hänt. Hos oss har tiden sen den 16/5 2022 har gått fort, den dagen invigdes vårt community. Här har det varit full fart sedan dess. Något som sprudlar i oss dagligen är nya ideér och lösningar på hur vi ska kunna utvecklas ännu mer och hitta nya vägar framåt. En tanke vi har haft är att ställa iordning plan 4, vilket nu blir verklighet lite snabbare än tänkt. Mot vårkanten kommer det att stå klart!


Under hösten så har vår verksamhet erbjudit förutom en härlig arbetsplats en hel del föreläsningar i samarbeten med andra aktörer, vi har haft en drös med AW's med våra medlemmar, många möten, konferenser och vi har tecknat en massa avtal och har dom 2 sista kontoren ute på offert just i detta nu.


Vi kommer fortsätta att sträva framåt och vilja utvecklas och ni som inte varit in och sagt hej till oss än, välkomna in precis när ni vill.


/Jacob, Markus & Niklas

... läs mer
Möt vår nye Site Manager Niklas Bengtsson
Möt vår nye Site Manager Niklas Bengtsson
2022-11-02 13:51

Igår gjorde han en efterlängtad entré. Vår nya Sitemanager Niklas Bengtsson! Ett för många känt ansikte som efter 14 år i olika kök valt att släppa vispen och istället sätta sig vid skrivbordet. Det var iallafall vad han trodde. Men ack så fel han fick. Direkt tog några medlemmar honom runt vågen på en Walk & Talk och lagom till skoskavet hade kommit så fick han rodda tre rundvandringar, en checklista på två våningar, ta ett par möten och bekanta sig med namnen på våra 60 medlemmar. Men trots allt detta är han på plats idag igen. Leendes, nyfiken och full av energi - och massa idéer dessutom


Välkommen Niklas

... läs mer
Nu är vi igång med fredagsfrukostar
Nu är vi igång med fredagsfrukostar
2022-06-08 17:33

Nu är det snart fredag igen! Och vi bjuder in till Fredagsfrukost för näringslivet - på Bollnäs Cowork i Telegrafhuset.

Fredag 10 juni, 8.00 - 8.45 (ingen anmälan krävs).

Som medlem i Telegrafhuset ingår frukosten. Som gäst kostar den endast 70kr.


Följ oss i sociala medier @teamtelegrafhuset för att hålla koll på våra aktiviteter.

... läs mer
Nu är Bollnäs Cowork i Telegrafhuset officiellt invigt
Nu är Bollnäs Cowork i Telegrafhuset officiellt invigt
2022-05-21 22:46

Nu har vi äntligen klippt bandet och invigt Bollnäs Cowork i Telegrafhuset. Ett sjuttiotal gäster från det lokala/regionala näringslivet och den lokala politiken tillsammans med våra medlemmar invigde Bollnäs Cowork i torsdags.


 Tack till alla er som delade detta tillfälle med oss!

... läs mer